perjantai 28. helmikuuta 2014

Whataya want from me?

Eilen istuin yhdessä lempikahviloistani ystäväni kanssa. Vaihdoimme kuulumisia ja naureskelimme sattuneille asioille. Emme missään nimessä kuitenkaan olleet millään tavalla huomiota herättävän kovaäänisiä. Suoraan edessäni, ystäväni takana, istui nainen joka kuitenkin tuijotti minua lakkaamatta. Katsoin häntä pitkään takaisin, mutta hänen ilmeensäkään ei värähtänyt. Hän tuskin edes kuuli oman seuransa puheita. Mietin pitkään, tunnenko hänet jostain. Tulin siihen tulokseen, että en tunne. Oloni alkoi olla jo huomattavan vaivautunut.

Vaikka olen tottunut siihen, että aiheutan ihmisissä huvittavia reaktioita, en silti ymmärrä. Olisi erittäin hauska tietää, mitä tuo nainen oikein ajatteli. Tarkistin ulkonäköni, ja näytin aivan samalta kuin yleensäkin; hiukset hyvin, siistit vaatteet. Meikitkään eivät olleet poskilla. Monet ihmiset ovat luulleet minun olevan juovuksissa keskellä päivää pakkoliikkeistäni johtuen. Ehkä tämä sai naisen vilkuilemaan pöytäämme.

Ystäväni kanssa tietenkin päätimme, että olimme vain niin häikäisevän kauniita, ettei nainen saanut silmiään irti. :) Hyvää perjantaita!

- T

4 kommenttia: